Veel gestelde vragen

Kan ik een proefles aikibudo volgen bij Budoschool Zanshin? 

Het is mogelijk om een gratis proefles aikibudo te volgen bij Budoschool Zanshin. Via het contactformulier kunt u informeren of er plaats is in de groep.

Vanaf welke leeftijd kan ik aikibudo doen bij Budoschool Zanshin?

De lessen aikibudo bij Budoschool Zanshin zijn voor personen van 12 jaar en ouder.

Wat heb ik nodig voor de aikibudoles?

Tijdens de eerste les(sen) kan worden volstaan met een lange trainingsbroek en een t-shirt met lange mouwen. Daarnaast is het voor de veiligheid belangrijk dat u geen sierraden om heeft of kauwgom in de mond. Het is aan te raden dat u zo snel mogelijk een judopak aanschaft. Deze zijn verkrijgbaar bij Budoschool Zanshin. Schone handen en voeten en korte nagels worden ook zeer op prijs gesteld.

Moet ik ook lid worden van de Judobond?

Budoschool Zanshin is aangesloten bij de Judo Bond Nederland. Dat is voor u een garantie dat er op een goede en verantwoorde manier wordt lesgegeven door een gediplomeerd docent. Dat betekent echter niet dat u automatisch ook lid zijn van de Judo Bond Nederland. Het lidmaatschap is namelijk persoonlijk.

Lidmaatschap bij de Judobond is noodzakelijk wanneer u ooit zou willen deelnemen aan het zwarte bandexamen. Daarvoor moet een persoon minimaal 3 jaar lid zijn van de Judo Bond Nederland. Daarnaast is het lidmaatschap vereist om aan officiële JBN evenementen deel te nemen.

Meer informatie over tarieven en voorwaarden van het lidmaatschap vindt u op de website van de Judo Bond Nederland.